bezorginformatie
Bezorg informatie

Op onze bezorg informatie pagina vind je alle ins en outs over de verzending van je bestellingen. 

 

Verzendkosten

Verzendkosten variëren vanaf  € 2,25 voor brievenbuspost tot €6,95 voor pakketten. Indien gewenst met Track en Trace en/of verzekerd. Voor pakket bestellingen buiten Nederland maar binnen Europa wordt € 13,00 in rekening gebracht. Dit is inclusief Track en Trace code zodat je je pakket kunt volgen. Superhandig, want zo kun jij zien wanneer de bezorger langskomt. Het is ook je verzendbewijs. Als er iets misgaat, zien we met de Track & Trace code waar het aan ligt.

 

*Indien gratis verzonden artikelen retour worden gestuurd worden de gemaakte verzendkosten in rekening gebracht en verrekend met het te crediteren bedrag.

 

 

Levering

Je kunt vast niet wachten om je bestelling te ontvangen! Dat begrijpen we 🙂

Wij zullen ons uiterste best doen om je producten op een snelle en veilige methode toe te zenden. We streven er na om dit binnen 1 tot 2 werkdagen te doen. Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zorgvuldig door ons ingepakt en verzonden. Kleine artikelen worden standaard geleverd in een “bubbeltjes”enveloppe met (digitale) postzegel. Pakketten worden via MyParcel verstuurd. Met een beetje geluk heb je het dan de volgende dag al in huis. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor vertragingen door Post NL/ Myparcel of andere Postdienst.

U krijgt altijd een verzendbewijs en een bericht over de verzenddatum van uw bestelling. Klachten over niet aangeleverde artikelen kunnen alleen behandeld worden met Track en Trace verzending en binnen 4 dagen na verzending. Het invullen van uw adresgegevens dient zorgvuldig te gebeuren. Wanneer dit onjuist is ingevuld, is dit uw eigen risico. Mode Accent is nimmer aansprakelijk voor het later leveren door postagentschappen. Indien U extra bezorginformatie wil kunt u contact op nemen via e-mail of telefoon. 

Als we het artikel niet op voorraad hebben bestellen we het speciaal voor je bij de leverancier (back order*) en stellen je op de hoogte als dit langer dan 2-5 dagen wordt. Afhankelijk van het merk duurt dit 2 tot 10 werkdagen.