Garantie - Gebruiksinformatie

Garantie – gebruiksinformatie:

Mode Accent geeft de klant 14 dagen garantie. Op productiefouten geeft Mode Accent 1 maand garantie. Breuken en manco’s dienen binnen 3 dagen na verzending gemeld te worden. Bij overschrijding van deze termijn vervalt iedere aanspraak op reclame.

Garantie - gebruiksinformatie

In het kort

Als je een artikel bij Mode Accent koopt, mag je ervan uitgaan dat het in goede staat is en blijft werken zoals verwacht bij normaal gebruik. Het kan echter altijd gebeuren dat je onverhoopt niet tevreden bent. Waar door je je artikel retour wilt sturen of moet aanmelden ter reparatie. Hier zijn bepaalde regels aan verbonden. Om niet voor verrassingen te komen staan, raden wij je aan deze informatiepagina door te lezen.
 

Garantie

De fabrikant van je bestelde artikel kan fabrieksgarantie geven. Dit wil zeggen dat de fabrikant tijdens die garantieduur je artikel repareert of vervangt als die defect raakt, tenzij het defect is ontstaan door jouw toedoen. De fabrieksgarantie verschilt per fabrikant. Op sommige artikelen zit minder of geen fabrieksgarantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan “verbruiksartikelen” zoals wasparfum en crèmes. De garantieverplichting van Mode Accent gaat in geen geval verder dan de garantieverplichting van de leverancier.
 

Op duidelijk zichtbare tekorten of beschadigingen in het geleverde, dient de koper die tekorten en/of beschadigingen op de afleveringsbon of het vervoersdocument aan te laten tekenen. Het bewijs dat het afgeleverde niet beantwoordt aan de overeenkomst dient door de koper geleverd te worden. Geringe afwijkingen in de geleverde zaken, zowel wat afmeting, kleur, vorm en verpakking betreft, kunnen geen aanleiding zijn voor de koper de order na het verstrijken van genoemde periode te annuleren en/of de geleverde zaken niet te accepteren dan wel van de verkoper schadevergoeding te vorderen. 

Ook tijdig ingediende reclames zullen niet in behandeling worden genomen, indien blijkt dat derden iets aan de door de verkoper geleverde zaken hebben veranderd dan wel gerepareerd. Wanneer slijtage of breuk te wijten is aan verkeerd gebruik van de sieraden, dan komt de garantie termijn te vervallen. Beschadigingen en verlies vallen niet onder de garantie. 

Garantiebewijs

Het garantiebewijs van je artikel is vaak de desbetreffende factuur of het aankoopbewijs.
 
 

Gebruiksinformatie

Hieronder staan een aantal tips om goed met je sieraden om te gaan, zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt:

  • Laat de sieraden niet in aanraking komen met parfum, geparfumeerde bodylotion, haarlak, water, alcohol e.a. vloeibare substanties. Hou er rekening mee dat deze gevolgen kunnen hebben voor de ph-waarde van je huid, wat verkleuring van je sieraad tot gevolg kan hebben.
  • Doe de sieraden af tijdens het slapen, sporten of bij andere intensieve bewegingen.
  • Sieraden vervaardigd van gerhodineerd staal zijn geheel allergie vrij. De rhodium zorgt ervoor dat het niet geel of zwart wordt zoals met gewoon onbehandeld zilver gebeurt.
 

Realiseer je voor aanschaf, dat je een zilveren sieraad met eventueel een laagje rosé/goud koopt, de vergulde laag een laag is en met de tijd zal slijten. Op de plating zit geen garantie. 

Onderhoud tips

  • Hoe houd ik mijn sieraad mooi?
  • Ga nooit met de sieraden douchen, zwemmen, sporten of in de sauna
  • Doe je sieraad af als je gaat slapen
  • Indien je een vette of geparfumeerde bodylotion gebruikt laat deze dan eerst goed drogen alvorens het sieraad om te doen
  • Spuit nooit haarlak, parfum of eau-de-toilette direct op het sieraad en laat deze eerst op de huid drogen alvorens het sieraad om te doen
 

Indien je het sieraad niet draagt kun je deze het best op een donkere plaats opbergen. Er wordt geen garantie verleend op het verlies van studs, strass en pailletten.

O
Geverifieerd door ExactMetrics