Winkel

Je bevindt zich op de online winkel pagina van Mode Accent. Wij hebben een mooie collectie sieraden en (leren) accessoires. Wij zijn officiele dealer van Zag Bijoux, Kalli Kalli, Bear Design en diversen andere mooie merken. Ben jij op zoek naar een item die niet op onze webshop staat? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via onze contactpagina, mail of telefonisch. Wij zullen ons uiterste best doen om het gevraagde artikel zo snel mogelijk in ons bezit te krijgen.

Ben je op zoek naar mooie woonaccessoires? Neem dan eens een kijkje op onze andere online winkel. Op Homestyle Accent vind je een mooie collectie huis accessoires. Deze luxe artikelen zijn een sieraad in je huis. De meeste items zijn precair en worden verzekerd verzonden. De kosten voor deze verzekering word je gratis aangeboden.

Je kunt bij Mode Accent en Homestyle Accent op verschillende manieren veilig betalen. Via overschrijving, Ideal of Paypal. Zodra de betaling ontvangen is sturen wij het (brievenbus)pakket zo snel mogelijk naar je toe, uiterlijk binnen 2 dagen. Verzending vindt plaats via MyParcel en PostNL. Het verzendbewijs, eventueel met track en trace, wordt voor verzending naar je gemaild.

Wil je eerst het artikel zien of voelen? Ook dat is mogelijk. Kom dan eens langs bij Trends in Schaijk of maak een afspraak op locatie.

Veel shop plezier, Jolanda

Resultaat 1–40 van de 283 resultaten wordt getoond